Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм. Прокатом займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Промокампаня фльму вдбуваться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Генеральний медапартнер — телеканал ICTV.
ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. Нагадамо, що Толока фльмуться за поетичною мнатюрою Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Толока – це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу ж повз його туди. не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло столи з блими скатертинами. У мене – сторичною сценою засвання земл канцелярськими скрипками та дубом з налпленими мазанками.
ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. йдеться зовсм не про зовншнсть. Головн рол в “Толоц” виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. Однак сама дея розповсти свтов самим укранцям про толоку народилася у Михайла Герасимовича трохи бльше 40 рокв тому! не просто розповсти, але подати красиву, сильну смислову сторю кохання, терпння над. Нагадамо, фльм вльною екранзацю врша Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост ….
будуть Голодомор, вйна, Чорнобиль. Вн також пояснив, що роль воскресння хати здебльшого лягала на жноч плеч, адже козаки воювали. Цей кадр прекрасний, величний, ефектний оптимстичний. Дивться також на "Цензор. Стрчку створено компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. Кожен заспвав один-два рядки в цй псн, — подлився саунд-продюсер Серй Фоменко. Ми подалися на вдповдний грант одержали пдтримку.
— Як на мене, Толока то Короткий курс укрансько стор у символах... Фльм може стати гарним посбником для школярв.