Це перше кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост режисера Михайла ллнка. Стрчка вийде на широк екрани 12 березня, пише Репортер.
Здаться, це стосуться так само фльмв. — Дмитре, як коли Ви виршили, що будете актором? Але я розумю, що у кожного своя доля. Режисер фльму, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв, що дею екранзац виношував клька десятилть – ще з 60-х рокв. Проте зараз треба думати про нше — як так побудувати, аби бльше не руйнували. На ваш питання завжди вдповмо тут. Браво! – це слово, мабуть, найточнше охарактеризу гру в стрчц. НА ГОЛОВНУЗакнчилось виробництво фльму-притч Михайла ллнка "Толока".
См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду "Повернись живим" направлен на допомогу арм. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Насамперед, через фестиваль “Вдкрита нч”, який вдбуваться вже 22 роки, потм через нститут. А особливо, вноч. У широкий прокат фльм виходить 12 березня. Уявть соб цю ситуацю. ми няк не можемо вийти з цього образу.
Тому важливо, щоб навть на рвн субтитрування глядач сприймав фльм. Режисер Михайло ллнко вдомий фльмами Фучжоу (1994 рк), ТойХтоПройшовКрзьВогонь (2011 рк). * Тарас Шевченко. Привдкрити завсу втчизняно кнондустр погодився митець з династ режисерв Михайло ллнко. Втм, я вдхилився, а у фльм важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн. Але ж велике товариство зйшлось на Толоку! З цього вже зрозумло, що головною геронею "Толоки" Катерина.
Водночас голод назрвав. Це абсолютно природний процес. Екрани були заповнен закордонною продукцю: етери – росйською, велик – американською. Були й хорош фльми, але, так вже заведено, що хочеться на себе в люстерко подивитися. Зрештою цей процес почав пробивати соб дорогу. А чекати довелося досить довго. Можливо, хтось оцнить це як хвастощ, але все ж таки: коли у 2012-му вийшов на екрани “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, вн шокував тим, що укранський фльм збира черги перед касами на клька днв уперед. Його по рзному оцнили, але факт факт – стояли черги.