Але Шевченко не вказу, як довго запорожц блукають свтом, аж допоки знаходять чоловка Катерини. У Толоц ця поздка трива 400 рокв.
Усм! “Чорн очка, як терен” Михайло ллнко та актори стрчки вдвдали понад двадцять мст та селищ Донецько Лугансько областей. Але жодна хата в Укран нколи не була “скраю”. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Кнострчку створено компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн. Картина вимага уваги глядача не вдпуска н на хвилину.
Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. я виршив використати ту сторю у сценар. Атмосферне укранське кно, яке неможливо пропустити! Михайло ллнко також оповстив всх про начало чергових зйомок, як стартують 3 червня пд мстом Корсунь-Шевченквський – тут буде вдзнято масштабн епзоди козацько доби стор Украни. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру. — Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали учать в сторичних подях у будь-який спосб — то зможете вдчути, що вн про вас. Насильницька укранзаця Украни – це фантастика. Без любов без спльноти неможливо жити. В нй – душа, бо з рук в руки родич сусди передавали цю землю будували хатину. Провдною темою фльму “Толока” стала укранська псня “Чорн очка, як терен”, у обробц та з словами, як придумав режисер.
Головна героня Катерина та хата фактично мандрують столттями. Запрошумо зареструватися,щоб гарантовано отримати запрошення на показ Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки "Кобзаря", прочитав: "У т Катерини хата на помост". чи н, чи, можливо, про Украну. Браво! – це слово, мабуть, найточнше охарактеризу гру в стрчц.
Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов... я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Я не знайшов окремо теми в кно.