Через обмежену кльксть мсць у зал на показ змогли потрапити не вс.
Можливо, тому в свох фльмах я не один раз звертався до грашок — грашковий Миргород, з усх бокв оточений калюжею, величезний глобус на перетин вулиц Саксаганського Антоновича (в той час — Горького), модел винищувачв (Яка Месершмдта), що жили в неб власним життям, шхуна Dream. У Тараса Шевченка маленький врш* про те, як тро козакв (three сossacks) закохалися в Катерину, а вона м сказала, що вддасть себе тому, хто зробить неможливе — визволить з турецького полону (Turkish captivity) брата. Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони. — У т Катерини хата на помост — маленький врш. 400-рчна сторя нашо стражденно земл, яку паплюжили, намагались використати та знищити.
Вн де за кермом, поруч на кобз гра Фагот (Олег Михайлюта). лише дерев’яна конструкця. Серед цих фльмв я бачив дуже хорош надйн роботи. У фнал побачите волонтерв та нш дуже важлив сторнки укрансько стор. Вн фантастично спвав. Про фльм Символчно в фнальному епзод фльму, який вдбуваться в Криму, знявся Ахтем Сейтаблав. Ми сидли бля старо хати, крито сном.
— Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. Але жодна хата в Укран нколи не була “скраю”. При цьому дя картини охоплю понад 400 рокв. Зараз режисер возить цей фльм з допрем’рним показом у зон бойових дй. Пд час розмови слухамо саундтрек “Укранська народна камасутра” (на основ народно псн “Чорн очки як терен”)На Донбас у прифронтових населених пунктах з 20 вересня до 1 жовтня вдбудеться допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока". Та й не так важливо, як це називати. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. Кожне випробування руйну хату головно герон.
Проект стрчки став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно в результат дофнансування у 2018-му роц отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. 371,76 грн.