Так, я похвалив. Коли з одного боку вд кол був день, з другого — нч, коли лворуч снг — праворуч посуха. Нин стрчка готова на 45%. Запрошумо на допрем'рний показ фльму Толока! — Можемо нарешт сказати, що укранське кно розвиваться? Зйомки вдновилися, водночас под розгорталися свом ладом, а под ц – драматичн. Але зазнали коректування далоги, реплки геров. Це суха нформаця про фльм, яку не завадило б знати до перегляду. Як змнювалися ви ваш картини з роками?
Запитання з залу щодо того, чи буде фльм презентований на стримнгових сервсах, режисер переадресував Пилипов ллнку, який також продюсу Толоку А над усм — Катерина. Це фльм, я думаю, неодноразового користування. На Майдан теж була толока, яка будувала нашу хату. Серед акторського складу фльму складно не помтити вдомих прикарпатцв. Роль Катерини в Толоц викону ванна ллнко. Це сторнка для вражень про кно. До 1991 року мр були безпдставними Упродовж перегляду можна почути клька разв у рзному виконанн, окремими уривками або навть окремим роликом наприкнц фльму. З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В.
Потм зробили сценарй у вигляд книжки з люстрацями — фотографями, ескзами Адамовича. Це цкаво потрбно розвивати. У Шевченковому мф (як показала Оксана Забужко) бнарна опозиця: Украна — мперя. Це була настльки добре органзована тенденця, що ми звикли до цього. Так було майже з кожним мом фльмом, так було з "Толокою". Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. Псля пресконференц творц стрчки збралися в хол кнотеатру, аби зробити фото та вдповсти на окрем запитання журналств блогерв Оператор – Олександр Кришталович. Постер Романтична балада Толока - це адаптаця поеми Тараса Шевченка про трьох козакв, котр закохались у Катерину.
рзн технолог. Наприклад, коли знмають серал, там все розписано до останнього слова, чого й намагаються дотримуватися. Одну серю знма цей режисер, другу – нший, потм ще хтось. Якщо з боку кожного буде мпровзаця, то все розлзеться, змонтувати не можна буде. Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються виника зв’язок з сьогоденням. Для мене все ж так цкавше.