Дизайн постера реалзований BelkaStrelka Film Branding. Фотограф – Ярослав Плунський.
Под охоплюють укранську сторю 400-лтньо давнини – це 14 вибркових фрагментв стор крани. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. У Тараса Шевченка маленький врш* про те, як тро козакв (three сossacks) закохалися в Катерину, а вона м сказала, що вддасть себе тому, хто зробить неможливе — визволить з турецького полону (Turkish captivity) брата. Головн рол у фльм виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). Першим став фльм “Кборги”.
У 2019 роц режисер та нш автори провели 26 показв у зон ООС для укранських бйцв. Я думаю, що з ростом кнотеатрально мереж, все одно будуть продовжуватися пошуки нестандартних форм. Фльм ма вийти в широкий укранський прокат 12 березня 2020 року. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Головне було пережити цю паузу, бо випробування були серйозн. Кнознавець Сергй Тримбач прокоментував, чому дос не призначено мнстра культури (огляд преси) Ми затрималися у цикл приреченост вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи. Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського Якщо говорити про сюжет фльму, то головною геронею виступа тут жнка Катерина. Одначе ж сатанинський вогонь, який вергаться Петром Першим (той, що розпинав), знищу нову сторичну цлснсть шведв та укранцв.
”Толока” – один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя. Наталя Могилевська ошелешила укранцв спокусливими танцями у ваннй Зйомки Толоки стартували в 2013 роц, та незабаром зупинились: в Укран перегорнулася нова драматична сторнка стор – анекся Криму та вйна на Донбас. Це код з нашо генетично пам'ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. На курс були студенти з Грец, сланд, Болгар, Чех, Монгол.