"За час зйомок дво акторв пшли з земно кул. Йдеться про Сергя Романюка та Вталя Лнецького. Решта дознялися навть бльше: в стрчку взяли й нових акторв", – зазначив Лнартович.
Про це повдомля органзатори показу. До попкорну ще не дйшов, але в ньому нчого страшного нема (смться). Ми соб можемо уявити, як швидко там розгортаються обставини, под. З цього вже зрозумло, що головною геронею "Толоки" Катерина. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, а брат Катерини виявився не братом, а коханим. Якщо вс звикли бачити мене в образ людини, свдомого укранця чи героя, який вдстою нтереси сво земл. См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду "Повернись живим" направлен на допомогу арм.
збрав проект "Толока" Михайла ллнка на Спльнокошт. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а вийшло 26. Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Ми подалися на вдповдний грант одержали пдтримку. У "Фучжоу" – хата, що пливе посеред моря разом з хазяном, який не може кинути. У фльм багато метафор алегорй, вн охоплю сторичний перод вд козацтва до наших днв. Коли доля розвертала мене до протилежного вкна, перед мною розгортався нший пейзаж: понерський табр, рчка з берегами, як чомусь втратили колр (наче в зламаному кольоровому телевзор). Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. — Тенденця очевидна.
Втм, на мою думку, варто говорити не тльки про назван мена. впродовж одного дня вс разом вже могли звести стни. Фльм Толока за вршем Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост – перша масштабна екранзаця твору Шевченка за часв Незалежност Украни. Технчне вдставання злиденне становище персоналу дйшли до останньо меж. Балада Шевченка фльм ллнка нби притча про долю Украни. А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра).
Кнопрокатний старт фльму "Толока" запланований на 12 березня, але чи буде вн псля введенням карантину через коронаврус - поки невдомо.