Актор наголосив, що "Толока" – ункальна картина: "На перший погляд вона може виглядати як оповдка, балада може подивитись дитина, доросла людина".
Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки. А наше завдання врешт-решт вирватися з зачарованого кола, в якому перебувамо не одне столття. У фнал побачите волонтерв та нш дуже важлив сторнки укрансько стор. В квтн трейлер Толоки побачили вдвдувач Канського кнофестивалю. Один з продюсерв кнопрокту Андрй Рзоль розповв DT. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. Це абсолютно ганебна ситуаця. Але вона вперто, як бльшсть поколнь укранцв, знову знову пднма з рун. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни.
Це засмутило багатьох нших виробникв кнопродукц, яким доводилося шукати ще й приватн джерела дофнансування свох фльмв. Згодом його не стало. Дуже зворушливо було бачити його на екран. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Головна героня Шевченково балади гине, а от ллнкова Катерина житиме до старост.
Промокампаня фльму проходить за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. Бг часу та сторичн под у фльм частково будуть втлен у змодельованому, нод навть грашковому вигляд. Я виршив зробити свою маленьку версю”, - розповв режисер. Под "Толоки" охоплюють укранську сторю 400-лтньо давнини – це 14 вибркових фрагментв стор крани. Але, герой з’являтися почав. Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив. Мен важко вдокремити фльм вд подй.
У кожного режисера своя карма. У мене – своя.
Теги: дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока дивитися фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока трейлер Толока фiльм онлайн фiльм онлайн Толока