Важливою складовою фльму дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука.
Фльм ма вийти в широкий укранський прокат 12 березня 2020 року. Бо кно, яке знмалося шсть рокв, на останньому кадр зупинилося! ПОРЯТУВАТИСЬ НАЙМЕНУВАННЯМ дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт. Романтична балада Толока створена за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Фотограф – Ярослав Плунський”, - деться у повдомленн.
Так само, як народження хати пд час толоки… Саме такими словами вдомий сценарист кнорежисер Михайло ллнко запрошу усх на прем’ру свого нового фльму – романтично балади Толока, створено за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”. Пд час заходу знмальна група та режисер картини Михайло ллнко розповли про роботу над фльмом. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! — Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. нове видання Семена Голого Ломако-Внн-Пух Ламанчський так само редагу, видаючи йому правильну довдку — той полиша зону безуму. Але як саме? Як обставини х пдштовхнули одне до одного? Це наповнення виросло до повнометражного фльму. (удосконаленою розвинутою текстом самого Михайла ллнка) сьогодншн волонтери везуть реч й продукти в Донбас. Головну роль у стрчц виконала донька режисера ванна ллнко, яка нин демсолсткою балету Чеського нацонального театру у Праз.
Кно — це зброя Фльм Толока (2020) спроба режисера провести сторичн паралел, мж минулим та сучаснстю. Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування у 2018-му роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис.371,76 грн. Хати, в якй шевченквська Катерина чотири столття чека повернення свого коханого. Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм. Не дорого в хорошому станСм гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Релз фльму неодноразово переносився. Потм була ще одна зупинка — фнансова. Де дзеркало водночас рятвними дверима, куди год проникнути росйському самодержцев.
Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим. ред.) у зал. Я бачив, як реагують глядач: це дуже жива реакця, солдарна. Це важливо, в цьому велика заслуга фльму. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. Чекати поки хтось вдвою перемогу, а потм розповдати про вйну… Добре, дай Боже це, але чи не краще зробити свй внесок в перемогу, не дуже комплексувати? Оц зайв комплекси, що це спекуляця, пафос, а ще, не дай Боже, патротизм – це взагал якесь прокляття зараз. Ну подивться, на чому стоть США, Японя, зраль тощо. У нас патротизм став ганебною хворобою. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Так, можна сказати, що там перебр, чи там. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Заслуги стрчки очевидн: в зал сльози, смх – таку сумш нечасто побачиш.