Ми з гуртом Мандри зробили музику, до нас долучились багато класних людей. Цей фльм – як мкс музики укрансько дентичност. Я фанат мстифкац казки, це у фльм, як було у стрчц Михайла ллнка Фучжоу. Толока – це спльна сила. Наша укранська сила – в тому, що ми можемо дяти спльно. Якщо ми об’днан – ми сильн, якщо роз'днан – нас нема. У цьому головна дея фльму псенного твору. Це фльм-сага. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн. Це творчий документ часу, коли ми жили наша попередня сторя, – наголосив музикант Сергй Фоменко.
Але, герой з’являтися почав. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. На знмку: Михайло ллнко пд час зйомки картини. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни, – з цих слв Катерини починаться стрчка. Наталя Могилевська ошелешила укранцв спокусливими танцями у ваннй Як зазначаться, у Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Коли возив “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, то казав хлопцям, якщо вдасться дозняти “Толоку” – привезу.
Вн похав на пожежнй машин з надписом Чорнобиль 1986. Все перетовчеться в цй глин й буде нова хата. У подоб трохи божевльного охочого до тортур чужо кров козака Семена Босого актор був справд грзний. Фльм вийде в укранський прокат 12 березня. Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. Возили з собою апаратуру фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. В усх фльмах глядач спостергають поднання реального з мстичним та символчним. Нацональна дея складаться з низки таких от афоризмв. Коли бда - збираються на Майдан разом перемагають.
Про це Gazeta. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко. , напевне, вона не остання. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. Жнка не стар не втрача надю, вона красива сильна, готова вддати все заради лише одного – побачити коханого. Наталя Могилевська ошелешила укранцв спокусливими танцями у ваннй нарешт вдбулася всеукранська прем’ра. вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00.
— У мене зараз дуже цкавий перод. Оскльки, у мене дво синв. я не пропускаю хнього становлення. Я беру активну участь у хньому розвитку, сплкуюсь з ними, я м читаю на нч казки. Я став батьком тшусь з того. тому, як тльки маю вльний час, ду до дтей — розмовлямо, грамось у яксь гри. У них я завжди чомусь учусь. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Ну , ще мй час — це зйомки, це дубляж, це робота у театр. От зараз граю в мюзикл "Got to Be Free" у "Театр на Подол". У мене якраз там роль "навпаки". Якщо вс звикли бачити мене в образ людини, свдомого укранця чи героя, який вдстою нтереси сво земл. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Але потм з ним вдбуваться цкава трансформаця. Коли вн побачив ус т под, "тьохнуло". А вн сам з того регону, де гаряче. У людини вдбуваться перелом, вона йде в зону бойових дй. У вистав наживо гра оркестр, спв всь наживо, там хорош актори, балет задяний, яскрав костюми, тексти сучасникв-поетв. Це треба просто дивитися. Там яблуку нде впасти мж емоцями.3 березня у Житомир в кнотеатр Мультплекс вдбувся допрем’рний показ фльму Толока, яку режисер Михайло ллнко сприйма як стратегю виживання Украни.