А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. буду цегляний котедж... бля Чорнобильсько АЕС у 1986 роц... знову термново треба скликати толоку, бо зима не чека. У тих роздумах вона поднан два боки одн медал чи хати. Укранська хата живе вд вйни до вйни... Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Але все ж таки час будувати щось нше, мцне надйне, щоб не можна було спалити чи зруйнувати.
Щоб кожен вдчув (не емоцйно, а серцем) себе частиною укрансько спльноти. Тод були цкав процеси: укранське кно бльше знали через студентськ дебютн роботи. Творчсть Шевченка завжди презентувалася виключно як трагчне звернення до глядача без жодно посмшки. А також Маг Дзеркала Екрану. Серед них головна героня — Катерина, хата … собака.
Важлив сторчн под показан стисло, але виразно та символчно. Катерина викупля в останню хвилину засуджених на страту козакв. Не оминув прем'ри й режисер та клпмейкер Вктор Придувалов Думаю, наступний точно буде про Украну. Наприклад, Фучжоу та ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Офцйний трейлер фльму Толока всього за 10 днв збрав понад 500 тисяч переглядв. Коли вн побачив ус т под, "тьохнуло".
Хоча на них вже було фнансування, але вони залишилися за облавком виробництва. Представник вд Держкно вгенй Коваленко також був лакончний у свой промов заявив - у вдомств давно очкували на вихд Толоки. Той неситим оком Брати ллнки звернули увагу тод на справжню укранську хату - на толоку, яка здавна уособлю в соб особливу флософю та свтогляд нашого народу. Режисер бдкався, що ма робити, адже вклав у фльм грош нвесторв. Перше враження вд урокв стор в школ — картинка в пдручнику: чернець, ледь освтлений свчкою перед книжкою, в яку вн запису сво найсвжш враження вд того, що вдбуваться в темряв за вконцем кел. Це зараз можна замовити комп’ютеру сценарй йти пити пиво, а тод. У столичному кнотеатр Кивська Рус вдбулася всеукранська прем’ра фльму Толока.
Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Ми пропонумо сво верс, контрмфи, – каже ллнко.