У балад Шевченка у Катерину закохалися тро козакв. Свй вибр жнка доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Под у фльм теж починаються з часв козацтва.
Це засмутило багатьох нших виробникв кнопродукц, яким доводилося шукати ще й приватн джерела дофнансування свох фльмв. Прем'ра фльму "Толока" вдбулась 12 березня. Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Тут важливо оцнити один факт: будь-яка мперя, зокрема росйська, завжди зосереджувала всх геров у метропол, у центр. у прифронтовй зон, безпосередньо на позицях ми показували цю картину. Вс ц фльми для мене – окрем дуже особлив сторнки. Крм сплкування з глядачами, повдомляють у пресслужб, вдбудуться заняття з медйно грамотност для дтей та юнацтва. ми няк не можемо вийти з цього образу. Вн зазначив, що у врш Шевченка багато загадок, тож вн як режисер домальовував дописував за поета. Передсторя створення фльму "Толока" бере свй початок ще у 2004 роц, хоч дея зародилася ще у 1967 роц.
Якби я був дужий, — Кльксть не завжди перероста в яксть… Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). Авторка: Тетяна СкороплясХата народжуться пд час толоки. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас.
Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству. Команда фльму Толока розпочина спльну нцативу з фондом Повернись живим чи н, чи, можливо, про Украну. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. З'явилася дея зробити з ц псн, яка крм того, що вона рефрен, фнальну псню всього фльму там дуже багато куплетв. ПОРЯТУВАТИСЬ НАЙМЕНУВАННЯМ Автор фльму не виключа того, що пзнше укранськ глядач зможуть оцнити й режисерську версю “Толоки”, куди увйде багато сцен та матералу, як не вмстились у основну стрчку по хронометражу. – Цей фльм важко нам дався, до цього моменту йшли см рокв.
Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею. Емоцйност тзеру додав саундтрек – укранська народна псня Чорн очка у виконанн лдеру групи Мандри Сергя Фоменка.