— Так, ми планумо шукамо можливост, бо матерал, що не ввйшов у повну версю "Толоки", надзвичайно кношно якост. Ми саме в процес перемовин з телеканалами пошуку невеличко суми для нвестування майбутнього фльму, щоб перетворити вдзнятий матерал на яксний телепродукт.Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. Про це 7 лютого повдомили Гал-нфо у прес-служб Льввсько мсько ради.
За останн п’ять рокв вдбувся бум нашого кно. 12 березня стрчка вийде в широкий укранський кнопрокат, перед цим вдвдавши з допрем’рними показами клька мст, серед яких Тернопль. Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Тльки якщо колись гуртом вдбудовували зруйнован хати, то сучасна толока набула ншо форми – гуртом збирають матеральну допомогу арм, переселенцям. Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. Я не знайшов окремо теми в кно. У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол. Нагадамо, ранше акторка з комед "Побачення у Вегас" Марина Д'яконенко розповла про "моторошну" зустрч з Ерком Робертсом. демоблзаця моя пройшла просто. — Кльксть не завжди перероста в яксть…
А якщо додати сюди 46 рокв вд початку задуму, то виходить майже 52 роки! Режисер та автор сценарю фльму – Михайло ллнко, в головних ролях – ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський. — Дмитре, актору треба як кожнй людин, вдновлюватися. Бо почалося все в 1967 роц. — Ця тенденця очевидна. Одначе ж сатанинський вогонь, який вергаться Петром Першим (той, що розпинав), знищу нову сторичну цлснсть шведв та укранцв. — Чи зрозум сторичний символзм та аналог Толоки масова публка? Хто ваш глядач? Цей поетичний шедевр написаний, як протокол.
Це сталося, коли ван ще вчився у школ. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Головне, щоб не зупинявся процес. Про крану, яка намагаться вижити. Це ста пдрунтям успху прокатного життя фльму.
Будували псля кожно бди ця толока привчила людей до дност це залишилося в генетичному код Украни. А у фльм ми намагалися розказати про те, що були випробування кожного разу нам казали: все, з вами ми покнчили. нчого у них не виходить, бо толока, — розповв Михайло ллнко.