Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму.
Катерина викупля в останню хвилину засуджених на страту козакв. Фльм такою соб сагою, яка безумовно увйде в сторю укранського кнематографа як дуже важлива та значуща рч. Перед тим регулярно виходили прем’ри фльмв, у прокат з’явилися непоган показники. Це була робота не дуже регулярна, вдповдно вд цього залежали заробтки. сторичний фльм створено за мотивами врша У т Катерини хата на помост… Тараса Шевченка, написаного 1848 року. А ми мамо триматися купи вдчувати тепл долон один одного. Творчсть Шевченка завжди презентувалася виключно як трагчне звернення до глядача без жодно посмшки.
Навть у цлком урбанстичному “Сьомому маршрут” поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини. Знмальна група спвпрацю з Благодйним фондом допомоги арм “Повернись живим”. — У даному випадку практика свтового кно показала, що для того, аби була яксть, потрбний процес. Сергй Фоменко – саунд-продюсер фльму розповв, що у процес зйомок змнилася навть першопочаткова дея. Але псля перших двох чи трьох показв на нас полилося море запрошень заявок, тому що бйцям фльм дуже сподобався.
Вк укрансько хати короткий - вд вйни до вйни. Але псля подй у Криму навесн 2014-го, стало ясно — це ма бути кримська толока. Толоку вже побачили мешканц прифронтових територй. Виршив, що якраз 400 рокв вистачить. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. А тернополяни цей фльм зможуть переглянути вже 27 лютого.