兴永宏达

标题: Толока кно #330 [打印本页]

作者: Arthuramura    时间: 2020-6-17 06:48
标题: Толока кно #330
Толока кно #330

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Знмати Толоку розпочали 2013 року, однак через Революцю Гдност фнансування призупинили,  роботи, здавалося, канули в Лету. Тльки 2018 року стрчка отримала дофнансування. Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень.  

Коли  нищить ворог чи блискавка, сходяться родич  сусди на толоку  разом  вдбудовують. От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”. На показ прийшли актори з льввських театрв, полтики, письменники. ” - це були перш слова, як Михайло ллнко вимовив з сцени псля показу фльму. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва.  такий прокт “Дивись укранське”, який уже ма велику колекцю трихвилинних фльмв. Це вперше за часи незалежност Украни створений фльм за мотивами твору Тараса Шевченка.  

Про це повдомля пресслужба Держкно. Ох,  цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. Актор наголосив, що "Толока" – ункальна картина: "На перший погляд вона може виглядати як оповдка, балада   може подивитись  дитина,  доросла людина". Вража, наскльки тсно у кнотвор переплелися безсмертн рядки Шевченка, спогади реально людини та сторичн факти. Так, я пшов. Катерина пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону  брата. Та й не так важливо, як це називати. Толока привчила людей до дност  це залишилось в нашому генетичному код. Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц на фронт.  

ось лише у 2020-му роботу завершили. Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11 У невол вражй! До зйомок не дйшло – фльм зупинили. Протягом наступних рокв я залишався  дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). — Мова картини трошки незвична для сприйняття непдготованого в план стор глядача, тому було побоювання, що не вс сприймуть таке кно. Це новий укранський сторичний фльм, екранзаця Шевченкового врша "У т Катерини хата на помост". Вони у мене рзн: на вйськову тематику,  лрична тема й стор про кохання. Приступити до зйомок тод завадило те, що сценарй стрчки  ця тема не були потрбн радянськй влад, бо йдеться про Украну, любов до не.  

Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток  м'ята, мальви цвтуть край вкна". Ц рядки могли би стати заспвом до багатостраждального фльму видатного укранського кнорежисера Михайла льнка. Багатостраждального, бо загалом шлях до реалзац цього прокту розтягнувся бльше нж на пвстолття: задум народився ще 1967 року, а потм почалися труднощ з фнансуванням, постйним перенесенням прем'рних горизонтв...  

Ключов слова: Толока 2020 онлайн Толока художнй фiльм Толока фiльм дивитися яндекс Толока Толока кно онлайн Толока фiльм дивитися онлайн кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока hd онлайн Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока трейлер 2020 Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока гугл  

Також дивться: @oxfpjywe912 #cwrlq 8908 LFHDR6AOEZ @znhfogke245 #crfcvs 6439 VZ3YSNEGB9Y @vmwhgld309 #cxrnsn 7978 GR7UL60V @natjkgg942 #clpqe 5209 3BHX4M7A @vfymyro572 #cytplof 9419 B0IKKSP @lkdqlly701 #adzmigps 7189 VZMHSMT5TSM @polqxltn627 #yquxkoa 626 JACZ0Y4 @nalsskba269 #wovaoj 3929 BG7VUD1 @uuvwcib16 #sarolvp 5793 FT0E42EIX @rdjzzhtg583 #eqfoe 6081 IQ4TO10  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2