Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського.
Цей режисер у фльм спльного виробництва виграв цей конкурс, знмальна група вже почала вкладати сво грош почала знмати у Болгар, лише тод вони довдалися, що фльм зупинили. Так у фльм з’явилась тема Криму, де й збудувала свою останню хату головна героня. Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Прем’ра Толоки запланована на 2020-ий рк. Як зазначаться, кнопокази супроводжуватимуться сплкуванням глядачв з акторами та режисером фльму, заслуженим дячем мистецтв Украни, лауреатом Державно прем Украни мен Олександра Довженка Михайлом ллнком. Тому знову довелося вдкласти задум. Режисер Михайло ллнко каже, що хотв зняти просто фльм про Украну. Тож у нас було 26 спецальних допрем'рних показв… Бйцям фльм надзвичайно сподобався.
ванна ллнко, виконавиця головно рол та донька режисера каже, що х довго не хотли вдпускати псля показв. Шевченко – актуальний поет дозволив пофантазувати. См рокв знмався цей фльм, ми, звичайно, хвилюмося. До того стрчку демонстрували нашим воякам на Донбас. Випустити Толоку у прокат планувалося до 200-го ювлею Тараса Шевченка, але через проблеми з фнансуванням прем’ру стрчки перенесли. Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети", - поясню режисер.
Золоте, м. Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим.) у зал. На очах розгортаються ключов под в стор Украни. вижити будь-як, як та шевченквська Катерина! В укранський прокат фльм Толока вийде навесн, 12 березня. “Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Але мж цим всм мали пройти роки. Тож зйомки фльму розпочали в 2013 роц. Коли хата перетворювалася на величезний плетений кошик з вкнами дверима, починали замазувати кошик глиною. Це для мене був величезний досвд.
Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими. саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.