— Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. Залишилося багато матералу, який не увйшов у двогодинну версю для кнопрокату. Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. Мамо дозняти концептуальн епзоди розмов Катерини з хатою. Там вони торкаються й ц теми — треба вже розрвати те замкнуте коло страждань. Проте це дуже важко, адже стратегя, яку використову ворог, фактично не да пднятися... Вн б’ саме тод, коли ми слабк, а коли впали, то намагаться добити. Трива гбридна вйна, вйна без правил...
Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк. Дуже хороша атмосфера на майданчику багато цкавих людей довкола. — У дитинств я мав щастя абсолютно свдомо потрапляти на так толоки, як були пов’язан з згуртуванням людей, як робили нагальну потрбну рч, — пригадав народний артист Украни Богдан Бенюк. Кнопрокатний старт фльму "Толока" запланований на 12 березня, але чи буде вн псля введенням карантину через коронаврус - поки невдомо. Почали роботу ще 7 рокв тому, але через брак фнансування довелося розтягнути знмальний процес. Уявть цю ситуацю… Так сигнали не можна назвати оптимстичними… Перед тим був бум. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин за сюжетом фльму доведеться не одне столття, не старючи не втрачаючи над. Це болячка. Та скажу чесно, артхаусу, на мою думку, там вистача на три стрчки. Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму.
А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем. Одначе ж сатанинський вогонь, який вергаться Петром Першим (той, що розпинав), знищу нову сторичну цлснсть шведв та укранцв. Виршив, що якраз 400 рокв вистачить. З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн. Розповда про 14 важливих фрагментв стор.
Дизайн постера реалзований BelkaStrelka Film Branding. Тобто, про укранцв насамперед для укранцв. Оператор: Олександр Кришталович Сучасна гбридна вйна – це вйна мфв, наш фльм бере участь у нй на боц Украни, бо ми пропонумо сво верс контрмфв. Тод був хоч якийсь шанс на виживання. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. У кожному з цих фльмв репетиця “Толоки”. Я не знайшов окремо теми в кно. Якщо говорити про сюжет фльму, то головною геронею виступа тут жнка Катерина. — Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань?
Укранський кнематограф – словосполучення, завдяки якому вам стовдсотково вдасться спровокувати дискусю. Щонайменше хтось вдразу порине в сторю, згада Довженка Параджанова, хтось скаже, що сучасн комерцйн комед – чудова альтернатива голлвудщин, дехто в захват вд фестивальних картин, а для когось такого поняття не сну взагал.