Серед них головна героня — Катерина, хата … собака. Також Марина Д'яконенко розповла про кайфов три тижн у Лос-Анджелес. Кримське, с. Шевченка “У т Катерини хата на помост. Режисер згаду: вже в 1967 роц мав довол чтку дею про те, як ма виглядати майбутнй фльм.
Мен (студенту) одразу захотлося перетворити версю на сюжет, але сюжет вперто не складався. А коли, врешт-решт, усе збглося, ми у 2013 роц приступили до зйомок. Однак за совтв тльки обмовитися про це вголос могло коштувати митцю життя. Фльм вийде на широк екрани 12 березня. Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки. Бо, якби не ц люди, було би нам сутужно. Складн часи руйнують нас, а ми знову вдбудовумось. ПАРАЛЕЛЗМ ЕПОХ Помер один з акторв — Вталй Лнецький, котрий почав знматися у фльм. Я думаю, що з ростом кнотеатрально мереж, все одно будуть продовжуватися пошуки нестандартних форм.
Це могла бути наречена, дружина, вдовиця, яка поклала око захотла видного хлопця пристосувати до господарства – Шевченко не уточню. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави – а це 98% вартост стрчки. О! Це ж про хату! Проте виявилося, що то про любов. У подоб трохи божевльного охочого до тортур чужо кров козака Семена Босого актор був справд грзний. Якби я був дужий, Прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад омолоджували х". Це найдивовижнше, найсильнше найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. от нарешт побачить кожен бажаючий.