Ми рад, що вони побачили фльм одними з перших. Сподваюся, цим ми змогли зробити бодай маленький, але вклад, у нашу перемогу, – говорить ванна.
Наприклад, Фучжоу та ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. ось нарешт останнй знмальний день. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали саме вйськовослужбовц та мирне населення зони проведення Операц об’днаних сил (ООС). Тому грош потрбн вже зараз, йдеться на сайт, на якому можна долучитися до кнотолоки.
Режисер, автор сценарю та спвпродюсер - Михайло ллнко. Псля рчно перерви, повертаючись до виробництва фльму, команда “ТОЛОКИ” збира всх охочих об’днатися, як заведено в Укран, толокою навколо екранзац твору Тараса Шевченка. Режисер почав свй творчий шлях ще у 1975 роц, й багато дей фльмв зародилися у автора у перод 60-70-х рокв минулого столття, але через нюанси з радянською владою, вдклалися на потм. Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною Бо укранськ жнки дуже мудро керують процесами.
Тльки в 2013 роц Толока отримала шанс на втлення. У нас мовне питання завжди обговорються. Зазначимо, що в фльм, як в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону брата. Нам треба буде ще збирати толоку. Скажмо, ми довго не могли визначитися, де знмати останню сцену толоки. Це стратегчний ресурс снування Украни навть тод, коли вона ще не називалася Украною.
Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого. Повертаючись до нових фльмв: геро з’являються, наприклад, у “Кборгах”. До реч, дуже хороший хлопець викону головну роль у “Пекельнй хоругв”. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. Так, я похвалив. не тльки його: я ходжу нараз в кно. До попкорну ще не дйшов, але в ньому нчого страшного нема (смться).