Музикант Сергй Фоменко розповв, що толока — це спльна сила.
Та й не так важливо, як це називати. Держкно взяло на себе 98,02% витрат на виробництво. То оддав би я всю силу Також в епзодах зграли роль дти Пилипа ллнка. Впродовж цього часу на знмальних майданчиках “Толоки” працювала команда кнних каскадерв “Укранськ козаки” пд кервництвом Олега Юрчишина.
Скрзь, попри те що це рзн крани й рзна ментальнсть, "Толоку" приймають надзвичайно добре. — Усе почалося з того, коли у 2014?2015 роках я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, тобто — вд Щастя до Маруполя у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. в цьому фльм хотлося поднати дю, посмшку у важку хвилину, надю, любов. Але вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Запрошумо зареструватися,щоб гарантовано отримати запрошення на показ
Вона ма таке глибоке нацональне (фольклорне) корння, що перетворю фльм у надзвичайно непопулярний сумнвний експеримент, позаяк, згдно з останнми вяннями у нашй культур в кнематограф, нацональне кно безповоротно скомпрометувало себе в усьому свт. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Серед цих робт я бачив дуже хорош надйн роботи. У т Катерини хата на помост. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. А якщо не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Запрошумо на допрем'рний показ фльму Толока! Романтичну баладу за мотивами твору “У т Катерини…” Тараса Шевченка створили за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки.
Звсно, директор Довженко-Центру ван Козленко не мг оминути тако под