Прес-конференця вдбудеться 05.11.2014 о 13:30 в нформацйному агентств “УНАН” за адресою вул. Крещатик, 4 .
мене це влаштову, – розповда вн. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв. Офцйним телевзйним партнером виступив телеканал ICTV. До екранзац не дйшло – невдовз ван помер. Упродовж перегляду можна почути клька разв у рзному виконанн, окремими уривками або навть окремим роликом наприкнц фльму. Читайте: Фльм “Я працюю на цвинтар”: про життя, смерть тамниц, як хова кладовище не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло столи з блими скатертинами. — Толока ма багато тамниць. Вд трагед до комед Вчився я погано.
Але вн багато рокв не мг втлити в життя. (удосконаленою розвинутою текстом самого Михайла ллнка) сьогодншн волонтери везуть реч й продукти в Донбас. Що й вдбуваться. Вн зазначив, що у врш Шевченка багато загадок, тож вн як режисер домальовував дописував за поета. Офцйний трейлер фльму: Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
Це кно для вдумливого глядача, яке змушу замислюватися над тим, як ми живемо, куди йдемо та що залишимо псля себе. Але тут Вктор Вльгельм (продюсер кно — ред. Але, щоб актуалзувати под нашого часу, змнювали деяк реплки. Надихнувшись творчстю Тараса Шевченка днстю укранського народу, режисер гучного фльму Той, хто пройшов крзь вогонь Михайло ллнко зняв нову епчну стрчку пд назвою Толока. Лейтмотивом фльму стала авторська верся укрансько народно псн Чорн очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка - Укранська народна Камасутра). Я задумав ще у 1967 роц. Кожне випробування руйну хату, але вона вперто вдбудову. Стрчка вийшла неймоврно музичною та мелодйною.
— Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань?