Наш фльм – це чотирьохсотрчна подорож хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки.
Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв "Юнкерсв", дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… Складно було б уявити цей захд без Олега Скрипки, х ловити треба — навть без шансв пймати. На широк екрани фльм виходить 12 березня. Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, який намалював мен дуже сумну картину. Зарплати гонорари на кностудях зафксован законом на такому рвн, що вс шукають роботу на телебаченн, за кордоном або в нших сферах дяльност. Якби вам запропонували зняти другу частину Толоки, аби вискочити на новий рвень, ви б взялися? це почалось ще до трипльських часв. Як це робите Ви?
На вдмну вд американських фльмв, врятований брат виявився зовсм не братом Катерини, а коханим (boyfriend). Продюсер Наталя Лбет у мстичному отвор дзеркала Дв години в крсл кнозалу ти проводиш, згадуючи баладу Тараса Шевченка про те, як закохалися у Катерину тро козакв. ua посплкувався з полтологами про те, як рентегрувати Донбас "зшити" Украну. Багато охочих у хол фотографувалися з лдером гурту "Мандри" Сергм Фоменком – Фомою. Разом з нею в кадр з'являться актори Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов та Сергй Романюк.
Не подумайте, що я скаржусь. Це радше сторя про силу, що завжди об'днувала укранцв проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля. Це дуже важлива дея. Наприклад, коли знмають серал, там все розписано до останнього слова, чого й намагаються дотримуватися. Одна лише, для початку, деталь: Катерина в Толоц проходить через столття незмнною, це вчна Жнка, вчна вкранська безсмертна душа. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року тривали до вересня 2018. Потм у мене був перод становлення, де був спорт, була вулиця. Вийшло трошки довше. Що цкаво, найпершими “Толоку” режисер виршив показати укранським бйцям на фронт та мешканцям Донецько Лугансько областей. Нова кнострчка Михайла ллнка , на мою думку, його головним твором, таким соб конденсатом творчих та свтоглядних установок митця.
Сценарй, що почався з розмови з братом, розшукав свй сюжет у рядках балади про Катерину, звернувся по допомогу до спогадв легендарного укранського актора: ллнко, Шевченко, Миколайчук – у цьому трикутнику я складав сюжет фльму, шукав тамницю толоки.
КЕ: Толока 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн 2020 Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока скачати торрент в хорошй якост фiльм и онлайн Толока 2020 Толока дивитися онлайн в хорошй якост кно Толока 2020 дивитися онлайн дивитися фiльм Толока в hd якост Толока гугл