Один з персонажв ставав батьком дванадцятьох синв, нший (божевльний) почав виписувати божевльним довдки, що лкували краще за пгулки, хтось полював на кульову блискавку, хтось ткав вд не, хтось попереджав учасникв драми про наслдки, раз-по-раз розповдаючи казку про Катерину, хтось порушував Закони Запорзько Сч, хтось захищав ц Закони, хтось вбивав, хтось народжував…
Прем’ра фльму в Укран запланована на березень наступного року – до 200-рччя Тараса Шевченка. Коли укранське кно почало розвиватися? Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу ж повз його туди. та загадкова - Полни Толмачово — На полицю складали вже готов фльми, а тут хочуть поховати задуми. В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму: “Готово 45% фльму – це матерал, це вже не просто мря. Фото: Пилип ллнкоУ Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Йдеться про Сергя Романюка та Вталя Лнецького.
Однак ще торк стрчку режисер актори презентували бйцям у понад 20 мстах селищах Донецько Лугансько областей. це основною пдказкою для глядача, адже йому не варто очкувати лнйно манери розповд та чтких далогв геров, котр проведуть його сюжетом розкажуть про все, що може бути незрозумлим. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. Серед цих робт я бачив дуже хорош надйн роботи. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Його очльник Вталй Дейнега розповв, що у фонд вже мають досвд успшно спвпрац з кно, як-от з творцями Кборгв, але все ж ретельно добирають стрчки.
Актор наголосив, що "Толока" – ункальна картина: "На перший погляд вона може виглядати як оповдка, балада може подивитись дитина, доросла людина". Ми з ними багато сплкувалися — про сторю та долю Украни. Письменники: Михайло ллнко, Тарас Шевченко про наше майбутн, коли на Майдан збиралась громада розв’язували питання, як до того здавались невиршуваними, – поясню задум Михайло ллнко. ua, як проходив кастинг у комедю "Мй ддусь - Дд Мороз". Гетьман ван Мазепа заносить в хату розкшне дзеркало, потому декоративн театральн хати, укладен одна в одну за принципом матрьошки, нш реч.
— Ситуаця дуже тривожна. Нараз нхто не зна програми, планв. Ще до призначення голови Держкно вдбулося рзке скорочення списку фльмв, тобто частина фльмв, як пройшли птчинг (вдбрковий конкурс. — Г. Я.), були скорочен. Хоча на них вже було запрограмовано фнансування, але вони залишилися за бортом виробництва. це дуже тривожний момент.