А лейтмотивом картини стала авторська верся укрансько народно псн Чорна очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка Укранська народна камасутра). Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. Саунд-продюсер треку — Сергй Фоменко (Фома).
Керу цим пдроздлом жнка з позивним Тайра. Вк укрансько хати короткий, але толока перетовкла не одне горе, коли у фнал Катерина знову повертаться до сюжету врша, толока перетворю особисту трагедю на безконечну псню вдроджень, у яко нколи не буде останньо строфи – саме це стверджу драматична кнобалада, що вироста з поетично мнатюри укранського геня Тараса Шевченка. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути. А вн сам з того регону, де гаряче. Стрмкий бг сюжету двч зупиняться, щоб краще роздивитися геров фльму у найдраматичнш хвилини хнього снування. А так хата з мешканцями нагаду радше театральну трупу, яка посеред вистави кидаться ткати, забачивши чергову атаку агресивних сусдв.
Водночас вн пдкреслив, що впродовж роботи над фльмом орнтувався на сучасн под: “Я весь час ловив сигнали подй, як вдбуваються. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю, – йдеться у повдомленн. Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети, – каже Михайло ллнко. Фльм Толока (2020) спроба режисера провести сторичн паралел, мж минулим та сучаснстю. Якби вам запропонували зняти другу частину Толоки, аби вискочити на новий рвень, ви б взялися? грош, фнансувалися через Держкно. А особливо, вноч. Те саме, тльки в бльшому масштаб, сталося з кнематографом Украни. Головною геронею фльму - Катериною - стала актриса балерина ванна ллнко, на екран можна побачити також Дмитра Лнартовича, якого глядач впзнають за головною роллю у “Той, хто пройшов крзь вогонь”, вдомих акторв Богдана Бенюка, Сергя Романюка та нших.
У ширшому понятт укранська нацональна дея сьогодн – розрвати коло виснажливого сторичного циклу, вийти на пряму дорогу, а найближче – перемога. впродовж одного дня вс разом вже могли звести стни. Не дорого в хорошому стан. Фльм розповда про толоку як традицйний пдхд до швидкого будвництва хати з залученням рдн, сусдв, а то й усього села. Тож сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра, звичайно, толоки.
— У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною, тод у тебе робота. А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити. Я не хотв обслуговувати цю деологю, тому доводилося дуже довго шукати такий сценарй такий матерал, за який би мен не було соромно. Це була робота не дуже регулярна, вдповдно вд цього залежали заробтки. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. сценар усх цих чотирьох картин були написан дуже давно. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. У цьому ж роц я дзнався про вождя нданського племен — нашого укранського хлопця (про це йдеться у фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь. — Г. Я.). Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу 7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. Я намагався, пропонував, показував, а мен казали: Н. Нам це не потрбно. Давайте щось нше. Я якось склав ус ц роки очкування, то у мене вийшло, що ц чотири фльми няньчив 140 рокв. Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. У мене навть листи вд Госкно СССР, де написано: Извините, этот замысел в наш тематический план не ложится.
Релевантн слова: Толока онлайн в хорошй якост Толока фiльм трейлер Толока фiльм дивитися онлайн Толока онлайн Толока новий фiльм подивитися фiльм Толока дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися фiльм Толока без рестрац Толока торрент Толока трейлер 2020 кно Толока