Його, як поетичне кно, важко критикувати за сторичн огрхи, але й важко гучно хвалити, коли так помтн т нюанси, як б зробили його ще кращим. Багато чого бачила укранська хата, багато чого чула. Тепер стали вдом подробиц спльно нцативи: 7 грн з кожного квитка на Толоку перераховуватимуть Фонду. Почали вдходити поколння, з’являлися нов, як не могли працювати через брак можливостей. Як згаду з власного досвду участ у толоц актор Богдан Бенюк, укранц вмють вдпрацювати, добре порадти за свою працю, гарно заспвати про не. Про вдсилання до нших фльмв Створений фльм за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…. Наприклад, що тльки не зробить жнка, щоб визволити свого брата з турецького полону… Катерина пообцяла свою прихильнсть тому, хто зможе його звльнити. Якби не толока, не було б де зустрти свого коханого.
Там у мене роль вана Ярошенка, який подорожу протягом трьохсот рокв. Завданням укранського кно тепер вважаться зжити елементи нацонально приналежност й домогтися повно нтернацоналзац решток свого кно за прикладом укранського телебачення, яке обслугову росйського та американського виробника й нося деолог. Для цього вона йде на хитрсть та обця сво серце тому, хто вряту нби брата з османського полону. Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. Дизайн постера реалзований BelkaStrelka Film Branding. — А втлили цей задум у сценарй вже псля здобуття Украною незалежност? Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого 7 гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.
Бо вон в нашй стор було багато, але, так само швидко, як хату знищують, вона так само швидко воскреса. Проект стрчки став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно в результат дофнансування у 2018-му роц отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Толока у розумнн автора кно - це укранська призабута традиця, коли всм селом люди збирались з пдручних матералв разом будували за клька днв житло (хату-мазанку) тим, кому це було потрбно. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим презенту другий трейлер стрчки: Двчина пообцяла вийти замж за того хлопця, якому вдасться визволити брата з полону. Ми затрималися у цикл приреченост вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи. Початок прес-конференц о 18-30. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки.
Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим. ред.) у зал. Я бачив, як реагують глядач: це дуже жива реакця, солдарна. Це важливо, в цьому велика заслуга фльму. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. Чекати поки хтось вдвою перемогу, а потм розповдати про вйну… Добре, дай Боже це, але чи не краще зробити свй внесок в перемогу, не дуже комплексувати? Оц зайв комплекси, що це спекуляця, пафос, а ще, не дай Боже, патротизм – це взагал якесь прокляття зараз. Ну подивться, на чому стоть США, Японя, зраль тощо. У нас патротизм став ганебною хворобою. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. Так, можна сказати, що там перебр, чи там. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Заслуги стрчки очевидн: в зал сльози, смх – таку сумш нечасто побачиш.