Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Звичайно, це грк уроки стор, в одному фльм не можна збрати вс вдтнки. У фнал з’являться укранська народна камасутра, що перемага свою любов’ю. А наше завдання врешт-решт вирватися з зачарованого кола, в якому перебувамо не одне столття.
У врш написано, що зустрлися. Це т реч, як пов'язан з вдродженнями нашо нац", - додав Бенюк. Все перетовчеться в цй глин й буде нова хата. См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду направлен на допомогу арм. — Практика свтового кно продемонструвала, що для того, аби була яксть, потрбен процес. Але справжн народження фльму – в глядацькй зал.
сторичний фльм створено за мотивами врша У т Катерини хата на помост… Тараса Шевченка, написаного 1848 року. Збираться толока поруч з згарищем вже пдйматься нова хата. Укранська хата живе вд вйни до вйни. Катерина у балад Шевченка уявляться якоюсь такою фатальною жнкою, заради яко будь який чоловк пде на смерть. У фльм козаки пускають мильн бульбашки, а герой, якого гра Богдан Бенюк, ловить блискавку голими руками. “На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами “Толоки” до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Я сплкуюсь з рзними людьми, з рзних прошаркв. Водночас голод назрвав. Раптом укранська мова другого сорту. У мене зараз реальн проблеми з цим питанням.
Особливо, коли показували великого нациста картонне вйсько. Прем’ра Толоки запланована на 2020-ий рк. Багато чого бачила укранська хата, багато чого чула. Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею. Тод я дописав клька куплетв вийшла оптимстична укранська народна камасутра.
“Вк укрансько хати короткий, але толока перетовкла не одне горе, коли у фнал Катерина знову повертаться до сюжету врша, толока перетворю особисту трагедю на безконечну псню вдроджень, у яко нколи не буде останньо строфи – саме це стверджу драматична кнобалада, що вироста з поетично мнатюри укранського геня Тараса Шевченка”, – йдеться у повдомленн.