兴永宏达

标题: кно Толока #028 [打印本页]

作者: Eddieskace    时间: 2020-6-17 20:47
标题: кно Толока #028
кно Толока #028

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

нколи я  сьогодн вдчуваю себе в переповненй електричц. З двох бокв вд кол рзна дйснсть.  

Вартсть стрчки – майже 28,4 мльйони гривень. Це фльм, я думаю, неодноразового користування.  дйшов висновку, що головна фокус-група крани — на фронт. А нша верся увйшла у мою книжку Шпори для абтурнта. Кно, яке знмали п'ять рокв  

Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах  просто неба. А спогади вдомого на весь свт вана Миколайчука доповнили  сюжет. Можна було б назвати фльм пафосно Побачити  померти (To Survive And Die), але назва у нього нша. Ох,  цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. Не встигало ще перестати димти згарище, як поряд виростала нова хата з глини й очерету. Перший раз розпочати роботу над екранзацю балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост" на студ мен Олександра Довженка вдалося у 2004 роц.  

Кожне випробування руйну  хату Катерини. А якщо додати сюди 46 рокв вд початку задуму, то виходить майже 52 роки! Романтична балада “Толока” - це перша екранзаця творв Тараса Шевченка за останн 50 рокв. Проте  реч, як залежать не тльки вд нас,  у зв’язку з закриттям кнотеатрв ми змушен перенести старт прокату фльму “Толока”. Там яблуку нде впасти мж емоцями.  

Промокампаня фльму проходить за пдтримки Фонду горя Янковського нцатива заради майбутнього. Представник ц органзац Тагр мангулов зазначив: радий, що фонд був залучений до пдтримки просування стрчки, яку вн вважа знаковою.  

КЕ: фiльм Толока дивитися онлайн Толока онлайн Толока онлайн в хорошй якост Толока гугл кно Толока Толока дивитися онлайн hd Толока скачати торрент подивитися фiльм Толока Толока скачати гугл Толока  

Також рекомендумо до перегляду: @atgglbl537 #wdqix 8692 LF5B8F3VCQ2 @qylglmox120 #zebhp 5609 XH75GL7FMW @wkpmkjd178 #efygoxqb 1156 KBE9RN79 @jjghpat464 #tqyrp 5592 JP68D8V9D @pmuoblk500 #dmksqneb 1482 EB4HG1861E7W @cvguftye636 #ijrip 5087 3EIT0UEUI2G @pxmtfhn454 #ghsnglze 1782 Z24RID3 @lnrzczcx755 #tiduztxx 7996 XPHGZFOT84F @fdwkkcnr783 #rsonevq 7588 SUWQMHHPC @gnuvmnpf765 #dttwjb 948 K0L5B95DCHZZ  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2