А ось нова голова Держкно Марина Кудерчук з чоловком
Хата на помост, От просто – що було хто був – без жодного опису! Для мене це була як пропозиця подумати, якими були ц люди. Свй вибр вона доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац. Режисер повдомив, що отримав згоду на створення музики для фльму вд всесвтньо вдомого композитора Влада Алессо – талйця укранського походження, якого визнано одним з найкращих композиторв свту, що створюють музику для кно. А якщо хочете бути в курс лише новин та важливо нформац про здоров'я, пдписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосб життя.
Можна було б назвати фльм Життя одн хати, тому що люди лпили хату, а хата лпила людину – побут, звички, душу, терпимсть, мудрсть, дурсть, гумор, псн та сторю. Потм лунали слова провдника. У цьому чи не головна складнсть сприйняття фльму, який потребу адекватного прочитання й реагування. У Шевченковому мф (як показала Оксана Забужко) бнарна опозиця: Украна — мперя. Навть якась виника асоцаця з Pink Floyd The Wall. Саме образ укрансько хати, яку впродовж нашо стор весь час намагаються знищити вороги й нш лиха, ключовою метафорою в картин. Мен (студенту) одразу захотлося перетворити версю на сюжет, але сюжет вперто не складався. У невол вражй! Такий персонаж у спортивках з розтягнутими колнками, у ктел, на лацкан якого зрка Героя СРСР. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”.
нш коментар вдображен не будуть. З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн. З нагоди довгоочкувано прем’ри, ми збрали 5 цкавих фактв в цифрах про фльм. Може, то наш вихд з замкнутого кола страждань? паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять. Прем'ра в Укран: 12.03.2020 Ми вже можемо подлитися успхами в промоушен Толоки. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. Уже коли побачилися в Кив, я запросив його на одну з ролей. — Не розцнть те, що я скажу, як зухвалсть (довго шукав вдповдь на таке питання), але я намагаюся робити сво фльми для Бога.