Добре в ц Катерини виходило прямо дивитися в оч ворогам. А ще танцювати з Богданом Бенюком на мсц майбутньо хати. Але ж ванна ллнко – балерина, тому це так органчно. ванна Михайлвна вже не вперше гра у фльмах батька. Наприклад, Фучжоу та ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Так само на екран можна побачити Дмитра Лнартовича, вн у вищезгаданому фльм зграв головну роль.
Коли нищить ворог чи блискавка, сходяться родич сусди на толоку разом вдбудовують. Насамперед - що фльм да глядачев. Однак 2018-го роботу над фльмом вдалося завершити, а 12 березня ц.р. Вс матерали, як розмщен на цьому сайт з посиланням на агентство "нтерфакс-Украна", не пдлягають подальшому вдтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якй форм, накше як з письмового дозволу агентства "нтерфакс-Украна"Укранський фльм Толока, знятий за мотивами балади Тараса Шевченка виходить на широкий екран 12 березня. Крм сплкування з глядачами, повдомляють у пресслужб, вдбудуться заняття з медйно грамотност для дтей та юнацтва.
Михайло ллнко – укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007). Здорова культура продуку парол й афоризми. Вона ( Катерина, хата) чека на них. За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв. Отож, сьогодн прем’ра не тльки фльму, а прем’ра само толоки, про яку чомусь не було сказано. Хатку-мазанку руйнували вдбудовували на толоц 12 разв.
Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. Це суттвою перешкодою для фльму, оскльки багато хто з цих людей прийма ршення, визначальн для його дол. Завдяки цьому глядач зможе глибше пережити та зрозумти конкретн ситуац. Кнопрокт “Толока” став одним з переможцв третього конкурсного вдбору Держкно. На екран буде не лише вдтворення фабули твору Шевченка, а й сучасний погляд на рядки романтично балади, звучатиме вдлуння творчост Шевченка в стор Украни та в сьогоденн, - вважають автори фльму. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. Творець мене веде за руку, я потрбен тут тут я буду приносити користь. Ц рядки могли би стати заспвом до багатостраждального фльму видатного укранського кнорежисера Михайла льнка. "Вдбулося велике явище: великий режисер Михайло Герасимович ллнко вдзняв кнокартину "Толока", яка цкава тим, що там чотириста рокв стиснено в одну картину.
* Тарас Шевченко. У т Катерини хата на помост. Кос-Арал, 1848 — заслання.