Приднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram - найважливш та найсвжш новини одразу у Вашому телефон!* Рейтинг формуться на основ данних Google Analytics та оновлються кожн 12 годин
Складно було б уявити цей захд без Олега Скрипки, За основу стрчки режисер обрав Шевченкову баладу У т Катерини…. коли ми псля тривало перерви поновили зйомки, то вже не могли його повнстю переробити. В АТО я не дохав, але я сплкувався з людьми звдти. Це перше кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост режисера Михайла ллнка. — Мен вже немало рокв.
дине, що тесалося пд струну – сволок. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока, знятого за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. ПОРЯТУВАТИСЬ НАЙМЕНУВАННЯМ Адже лейтмотивом картини стала укранська народна псня Чорн очка, як терен. А коли, врешт-решт, усе збглося, 2013 року приступили до зйомок. Толока: перший трейлер укранського фльму дивитися онлайн У них я завжди чомусь учусь. Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму.
Про зйомки “Толоки” Тод мала не могла бути Катериною, але запуск фльму вдкладався, сценарй змнювався, обговорювався, ванка стала Джульттою, Сильфдою, Попелюшкою, Жзель на балетнй сцен, знялась у клькох фльмах, зокрема, в головнй рол у чеського режисера Вктора Полесного. Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11 йдеться зовсм не про зовншнсть. Фотограф – Ярослав Плунський. Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. Нагадамо, в укранський прокат фльм виходить 12 березня. У кожний фрагмент автор хотв вкласти якусь особливу та важливу думку.
Музикант Сергй Фоменко розповв, що толока — це спльна сила.