— А хто першим почав працювати з вами над цю картиною?
Автор сценарю: Михайло ллнко Нагадаю, основним виробником зазначена компаня ТОВ ллнко Фльм, котра отримувала фнансування вд Держкно та Укранського культурного фонду. Сергй Фоменко – саунд-продюсер фльму розповв, що у процес зйомок змнилася навть першопочаткова дея. Тльки якщо колись гуртом вдбудовували зруйнован хати, то сучасна толока набула ншо форми – гуртом збирають матеральну допомогу арм, переселенцям. Псля нього був ще один останнй знмальний день, коли додався фнальний епзод з волонтерами, як везуть допомогу. Я дуже радий, що особливо останнм часом герой пшов на екрани.
До уваги членв НСКУ та вдвдувачв Будинку кно! Фльм стояв 15 мсяцв – зараз ми реанмумося”. Важко розлучатися з фльмом, який забрав у мене стльки рокв. Дал сюжет склався сам: Продаться незавершена вйна. Ще у 1967 роц Михайло ллнко задумав створити свй фльм. Як той епзод, де герой, якого гра Богдан Бенюк, дереться на електричний стовп й у пвлтрову банку ловить кулькову блискавку, аби лкувати нею людей. Крана: А в провнц були недолуг, кособок, розгублен, втрачен тощо.
ван кивнув: мовляв, ншим разом. Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. Якось несподвано мен довелося хати в порожнй електричц я мав змогу синхронзувати ц дв стрчки. Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети", - поясню режисер. Пшов розголос по всй лн зткнення, щоби й нших вйськових запросили подивитися фльм. А ще там тршки дива. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року тривали до вересня 2018-го. Фонд Повернись живим допомага м, фльм Толока також хоче долучитися й допомогти.