Укранець показав "пастку" вд Vodafone - "Чисто води обман"
Одна з особливостей майбутнього фльму – це саундтрек, над створенням якого працюватиме не лише Сергй Фоменко, зауважу продюсер Пилип ллнко. “Це коротенький твр Шевченка на дв сторнки. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а влаштували 26. не тльки, так би мовити, маю справу з музою, перебуваю у кулуарах там, де свтло столи з блими скатертинами. ФОТО: Укрнформ12 березня вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. Режисер Михайло ллнко розповв, що дея картини виникла ще у 1967 роц, проте тод було нереально втлити в життя через деологчн стандарти. Це суттвою перешкодою для фльму, оскльки багато хто з цих людей прийма ршення, визначальн для його дол.
А якщо хочете бути в курс лише новин та важливо нформац про здоров'я, пдписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосб життя. Спльною працею односльчани зводили помст, мсили глину, лпили на дерев’ян прути, що слугували за каркас. Щоб кожен вдчув (не емоцйно, а серцем) себе частиною укрансько спльноти. Робили толокою. Вони нам давно знайом, нема сенсу ще раз перечитувати х.
Вн домовився з Мнстерством оборони, щоб мене взяти з служби. Кожний вчасно робив свою справу, передавав , як передають кавалок глини — пднмав стни хати. До 1991 року я не мг сподватися зняти “Толоку” через гостру несумснсть з канонами радянсько деолог. Таке житло будувалося швидко, однак було невитривалим. Уже коли побачилися в Кив, я запросив його на одну з ролей. Багато чого бачила укранська хата, багато чого чула. Утм, система показала себе “робочою конякою”, як дал складатиметься поки незрозумло. Як ти розумш, Толока ма справу не тльки з грашками, а й з виробництвом та фнансуванням. Фонд Повернись живим допомага м, фльм Толока також хоче долучитися й допомогти.
Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною