Картина створена за мотивами балади Тараса Шевченка “У т Катерини…” охоплю 400 рокв драматично стор Украни.
Це найдивовижнше, найсильнше найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. Врш Кобзаря фактично стовбуром сценарю стрчки, який оброста глочками укрансько стор, тривалстю у 400 останнх рокв. 3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який екранзацю твору Тараса Шевченка. Якось жартома запропонував навчити й мене. нший метод суто мфологчним: постйне називання дтей за менами: ван, Петро, Оверко. — Сподваюсь, що фльм сподобаться глядачев. Фльм ма вийти в широкий укранський прокат 12 березня 2020 року. Пес привв додому бездомне кошеня, з крихтного зврятка вийшов кремезний красень
Там написано тльки, що було. Втм, впевнен кроки на шляху до мети було зроблено у 2012 роц. Разом з презентацю нового трейлера творц фльму оголосили про благодйну нцативу: см гривень з кожного проданого квитка на Толоку будуть перерахован в фонд Повернись живим на потреби укрансько арм. ", - пише в опис до трейлера засновник фонду Вталй Дейнега. З нтерв’ю директора Нацонально кностуд м.О.Довженка В. Камеорол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фоменко, Олег Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. У сцен перед фнальними титрами псня луна з додатковим куплетом, автором якого Сергй Фоменко, лдер Мандрв.
Шевченквська сторя Катерини у фльм – нби передмова, вона трива не бльше 30-40 хвилин. Клкайте на зображення, щоб перейти до галере подивитися решту 20 кадрв. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбудеться допрем’рий показ фльму Толока, що створений за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю. Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною Впевнена, що кожен наступний перегляд картини буде для глядача новим та несподваним, адже вн щоразу розгадуватиме нш символи чи метафори. Був один характер, а тепер вони борються один з одним. "Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха.
Сюжет фльму "Толока": в балад Шевченка розповдаться про Катерину, якй вдалося заполонити серця трьох козакв. У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол. Двчина пообцяла вийти замж за того хлопця, якому вдасться визволити брата з полону. Пд час виконання бажання Катерини дво козакв гинуть, а третьому все ж вдаться врятувати брата двчини, який виявляться коханим. До слова, у врш Катерин доведеться чекати на сво кохання не одне столття, не втрачаючи над та не старючи крзь роки.