Олег Примогенов, Михайло ллнко, ванна ллнко , Дмитро Лнартович , Богдан Бенюк , Сергй Романюк , Тетяна Нагрняк , Василь Кухарський
Вн ма йти попереду цих процесв, допомогти суспльству позбавитися провнцйност. Тим часом в вано-Франквському театр кно Люм’р вдбувся допрем’рний показ Толоки за участ творцв – режисера Михайла ллнка, актриси ванни ллнко, саундпродюсера Сергя Фоменка та продюсера Андря Рзоля. Головна героня Катерина обця сво серце тому, хто звльнить з турецького полону брата. Саме цим ми вивели фнал з сторично стрчки у сьогодення. Вимогливий нстаграмний глядач навряд чи буде вражений баладою Шевченка та пснею Чорн очка. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну.
Я намряв ц фльми, але ц мр були безпдставними до 91-го року. Сюжет: Провдною ниткою сюжету слугу сторя стосункв Катерини Василя. Хоча наприкнц – це вже цегляна велика хата з ремонтом. Кожне випробування Катеринино сили нби розповда про долю та життя укранцв, як намагаються не втрачати вру. Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3-го конкурсного вдбору Держкно. Наприклад, чомусь нам нав'язують, що "як не з'м, то понадкушую" це про укранцв, , найгрше, що ми дйсно так вважамо. З 1994-го — кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно телебачення мен вана Карпенка-Карого. Однак допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов ще восени минулого року. Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль та н.
У цьому ж роц я дзнався про вождя нданського племен — нашого укранського хлопця (про це йдеться у фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Освчена та культурна людина не може допустити такого. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. Збираться толока – шанс на виживання. Режисер та автор сценарю фльму – Михайло ллнко, в головних ролях – ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Дмитро Рибалевський, Олег Примогенов, Сергй Романюк та Василь Кухарський. Згодом кно повезуть на тематичн кнофестивал, а також покажуть на телеканал ICTV на День Незалежност Украни. Так випадки дуже акцентовано вдчуваються на знмальному майданчику. На вдмну вд американських фльмв, врятований брат виявився зовсм не братом Катерини, а коханим (boyfriend).
Укранський кнематограф – словосполучення, завдяки якому вам стовдсотково вдасться спровокувати дискусю. Щонайменше хтось вдразу порине в сторю, згада Довженка Параджанова, хтось скаже, що сучасн комерцйн комед – чудова альтернатива голлвудщин, дехто в захват вд фестивальних картин, а для когось такого поняття не сну взагал.