Знмальна група спвпрацю з Благодйним фондом допомоги арм “Повернись живим”. З кожного проданого квитка 7 грн вдраховують у фонд, той свою чергою пдтриму стрчку нформацйно. Це вже друга така спвпраця “Повернись живим” з укранським кнематографом. Першим став фльм “Кборги”.
Фотограф – Ярослав Плунський”, - деться у повдомленн. кожна ця сторнка сну у фльм, як маленький мф, який сприймамо з нашо позиц. Промокампаня стрчки вдбудеться за пдтримки Благодйного фонду горя Янковського. См гривень з кожного квитка будуть перерахован на допомогу арм. Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. Ц чотири фльми для мене принциповими не тому, що довгоочкуван, а тому, що х неможливо було зняти до 91 року.
Вулиц цього села того лта сам перетворилися на толоку, ти не мг витягти ноги з глини перейти через вулицю, щоб дстатися до Грецького горха, як ти його тод називав. Бува, вдаться. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. По-справжньому фльм почав вимальовуватися, коли Михайло ллнко перегорнув сторнки Кобзаря в оч втрапив врш "У т Катерини". Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь) та зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Кримське, с. Тльки в 2013 роц Толока отримала шанс на втлення.
12 березня у широкий кнотеатральний прокат виходить створена за пдтримки Держкно романтична балада Толока режисера Михайла ллнка. Режисер почав свй творчий шлях ще у 1975 роц, й багато дей фльмв зародилися у автора у перод 60-70-х рокв минулого столття, але через нюанси з радянською владою, вдклалися на потм. – Пан Михайло дописав кльканадцять рядкв до псн власноруч. Чому саме цей врш ви взяли за основу фльму? Це дуже дорога для мене сторя вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер.
Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда..