Органзатори краудфандингово кампан вважають, що Ми знмамо фльм про перемогу. Сьогодн Украна дола фатальне коло, помчаючи його кордони кров'ю – йде вйна. Ми затрималися у цикл приреченост вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи до рабства, вд свободи... Толока – це спроба усвдомити коло приреченост нашо стор, до якого нас привчили, – вийти за його меж. Цей фльм не люстру сторю Украни. Толока фокусу увагу саме на карм втчизняно стор, щоб врешт допомогти змнити .
Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother) псля сильних дощв потрапили в Григорвку. вана Франка, 27 лютого о 19:00. Прем’ра Толоки запланована на 2020-ий рк. "Вдбулося велике явище: великий режисер Михайло Герасимович ллнко вдзняв кнокартину "Толока", яка цкава тим, що там чотириста рокв стиснено в одну картину. Якщо бути точною, то 14 часових вдрзкв укрансько стор. Толока – це вльна екранзаця вльних рядкв вльного поета. Ми знайшли вихд з ситуац. Також епзодичн рол дсталися Ахтему Сетаблаву, Фаготу, Пилипу ллнко.
Фльм почали знмати ще 2013-го. У балад Тараса Шевченка йдеться про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Режисер та автор сценарю “Толоки” Михайло ллнко про дею суть картини, довгий шлях створення вдсилання до нших свох фльмв. 30 вдбудеться прес-конференця з приводу запуску кампан колективного фнансування для нацонального кнофльму ТОЛОКА через Спльнокошт. В нй – душа, бо з рук в руки родич сусди передавали цю землю будували хатину. Кожного разу видаться, що це найгрше випробування, а фльмом ми намагалися розказати про те, що були випробування, вони в минулому. якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали б Катерин голову, а тут сторя трива охоплю все нов нов под.
демоблзаця моя пройшла просто. х ловити треба — навть без шансв пймати. Вс ц фльми для мене – окрем дуже особлив сторнки. Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим. Режисер стрчки Михайло ллнко з’являться у стрчц у сцен перед фнальними титрами. Як повдомляв Укрнформ, прем’ра фльму "Толока” Михайла ллнка вдбулася 10 березня у столичному кнотеатр “Кивська Русь”. Утм, ншо системи зараз не знайти.
Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3-го конкурсного вдбору Держкно. Вартсть стрчки – майже 28,4 мльйони гривень.