См рокв роботи над стрчкою не позначилися на цлсност. Те, що зйомку Толоки ставили на паузу не видно на екран. Нема ефекту сукн, скроно з рзно тканини. Все чтко та органчно. А режисер ззнаться, що зупинка у робот над картиною пшла й на користь. В цей час почали вдбуватися так под, котр неможливо було гнорувати. У Тараса Шевченка така властивсть, що вн у кожному рядку, у кожнй букв – актуальний. ця актуальнсть почала заявляти про себе. Дуже радий, що виникла пауза, бо ми змогли не просто пролюструвати врш Шевченка, а наповнити його тим змстом, свдками учасниками якого ми , – наголосив Михайло ллнко.
Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. Вд толоки не вдмовлялись, це прирвнювалось до грха. Нараз багато фльмв, як мають непросту сторю – знмаюся вдвч або навть утрич довше. От пзнали, нарешт: потрбно будувати сво життя фундаментальнше. Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим.) у зал. Нагадаю, прокат фльму здйснюватиме компаня UFD. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, а брат Катерини виявився не братом, а коханим. грош, фнансувалися через Держкно. Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони. Якщо ви сли перепочити задрмали, а потм переплутали стну або забули, якою рукою торкалися стни, печера проковтне вас.
Псля презентац нового трейлеру з'явився також офцйний постер фльму Михайла ллнка "Толока" за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост". У невол вражй! Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Як порятувати х, як зберегти? Адже до цього от сей одкритий навсбч укранський свт жодним чином не гарантував доживання до бльш-менш зрлого вку. це дуже тривожний момент.
Ти запитуш, про що фльм. Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. Жанр: романтична балада Сергй Фоменко, лдер гурту Мандри та автор саундтреку до фльму, вважа, що тему любов у такй стор оминути не можна. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. У мене запитують: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо.
Дивться також на "Цензор.НЕТ": Укранський трилер "Стороннй" отримав приз за найкращий сценарй на мжнародному кнофестивал в Лос-Анджелес. ВIДЕООпис Толока