про це також фльм Толока. Ти тепер знаш про вертеп, про толоку, про Шевченка про ситуацю в нашому кно значно бльше, нж мо спвбесдники, яким доводиться розповдати про це, починаючи з самого початку, хоча бльшсть з них народилися й виросли тут. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Фнал поез вдсуваться надовго – чекати Катерин доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Головне, що врешт фльм дозняли. На знмку: Михайло ллнко пд час зйомки картини. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. Толока ма багато тамниць. Це фльм-сага. Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. Це почалось ще до трипльських часв.
Не дорого в хорошому станСм гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Авторськ стрчки Михайла ллнка — це фантастичне кно. Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Наш фльм - це спроба цю пам'ять повертати розповдати про те, про що зараз не завжди згадують", - наголосив режисер. Як повдомля Цензор. Я навть видав збрку псень, яка ма назву "Моблзаця".
Жнка не стар не втрача надю, вона красива сильна, готова вддати все заради лише одного – побачити коханого. “Мен не вриться, що це вдбулося. Наступного року на велик екрани вийде стрчка режисера Михайла ллнка "Толока". Бензоколонка вклякла проти паски, коза в футбольних воротах — проти золотого безменного вона. Дивться також на "Цензор. Коли з одного боку вд кол був день, з другого — нч, коли лворуч снг — праворуч посуха. Продюсери: Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв Останню толоку, коли хату герон Катерин будували у Криму, зняли пд Борисполем.
— Було три допрем'рн закордонн покази — у Вльнюс, Соф й Стамбул. Скрзь, попри те що це рзн крани й рзна ментальнсть, "Толоку" приймають надзвичайно добре. сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм. Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. Ми зважамо навть на яксть перекладу субтитрв, тому ретельно добирали перекладачв, адже кно саме по соб не дуже просте. Тому важливо, щоб навть на рвн субтитрування глядач сприймав фльм.