Атмосферне укранське кно, яке неможливо пропустити!
Дуже хороша атмосфера на майданчику багато цкавих людей довкола. З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Нацональний фльм ТОЛОКА Його прокатом опкуватиметься компаня UFD. Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. нод непомтно, нод яскраво. паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять.
— Зараз хочу розширити картину, зробити телевзйну версю. Авторськ стрчки Михайла ллнка — це фантастичне кно. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац. У широкий прокат фльм виходить 12 березня. ПАРАЛЕЛЗМ ЕПОХ Особливо у нашй Толоц.
Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею. До слова, музичний рефрен до Толоки, псня Чорн очка, то теж внесок Миколайчука. Як зазначають автори, — це 14 важливих фрагментв стор нашо крани. Засновники постродакшен-компан Coffeepost, продюсери Андрй Роговченко та Дмитро Данилов тут не просто так: Coffeepost також була залучена до створення фльму Про це повдомля пресслужба штабу ООС. А якщо додати сюди 46 рокв вд початку задуму, то виходить майже 52 роки! Разом з Романом похали обирати натуру — мсце, де можна знмати переправу на Хортицю. "Михайло знайшов те, що ми з вами, укранц, якщо глибоко заглянути, то ми зрозуммо, що ми живемо з вами на прекрасному гарному древньому дуб. Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
Додамо, що напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.