Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського.
Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру. Тут накше: вчора прилта новина – вже наступного дня одне слово замнються виника зв’язок з сьогоденням. Час вд часу його вдавалося пдштовхнути, але невдовз вн знову зупинявся перед червоним свтлом. от саме рядки Шевченково балади У т Катерини … лягли в основу фльму Толока. Якось давно, коли я вчився в школ, мен довелося здити електричкою за маршрутом, який я вивчив до дрбних деталей. Тему й основн моменти сюжету автор запозичив з народно псн про тройзлля, поширено в багатьох варантах по всй Укран.
Уже вдбулося 26 показв, ус вони пройшли з успхом. На його думку, толока - це ункальна переможна система укранського самопорятунку, це сила та мць укранського народу. Двчата використову закоханих богатирв, аби врятувати свого справжнього нареченого з турецького полону. А що було робити лтописцю? Не бгати ж йому шляхами стор в пошуках фактв. Михайло ллнко став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. нколи достатньо змнити слово, змниться весь контекст.
це спткало не лише мй, але й багато нших фльмв. Однак люди приходили на толоку й допомагали збудувати гуртом нову хату. А потм, коли вн вже трансформувався в нш часи й промняв свого коня на мотоцикла, то я подорослшав. Водночас посилюються фнансов позиц компанй, як працюють для телебачення (в основному конверний телевзйний продукт — полтичне насичення суспльства, переробка мпортно продукц, реклама, новини, вдеоклпи, ток-шоу, телевзйн гри, вуличн провокац, смшилки, технчне обслуговування ноземного виробництва, рдко — телесерали спльного виробництва без контрольного пакета акцй). А хата стала чи не головною геронею стрчки. — У даному випадку практика свтового кно показала, що для того, аби була яксть, потрбний процес. Творча команда нараз тсно спвпрацю з фондом Повернись живим. Головна героня фльму Толока — Катерина з Шевченкового врша У т Катерини хата на помост…. Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму.