"Фучжоу" 20 рокв життя вд задуму до реалзац (1975-1995), "Сьомий маршрут" – 22 роки (1975-1997), "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – 45 рокв (1967-2012) , "Толока" – 53 роки життя (1967-2020).
З тю самою безсмертною Чорн очка як терен. Це дуже дорога для мене сторя вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер. Про фльм 400-рчна сторя нашо стражденно земл, яку паплюжили, намагались використати та знищити. Як той епзод, де герой, якого гра Богдан Бенюк, дереться на електричний стовп й у пвлтрову банку ловить кулькову блискавку, аби лкувати нею людей. З кожного проданого квитка 7 грн вдраховують у фонд, той свою чергою пдтриму стрчку нформацйно. Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. — Що обця укранському кнематографу змна голови Держкно? лг в основу фльму. Про це Льввському порталу повдомили органзатори.
Зараз ця цифра досягла позначки 1,8 мльйонв! Фльм ма вийти в широкий укранський прокат 12 березня 2020 року. Поряд з проблемами, що стосуються перспективи, й невдкладн. Толока – це стратегя виживання Украни, наша зброя проти вон, загарбникв, руйнування укранського села, Чорнобиля. — Першою почала працювати моя донька ванка ллнко (у фльм Катерина), коли навчилася читати.
У ньому нема, якими були Катерина тро козакв, якими характерами надлен, – коменту Михайло ллнко. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. Телевзйний партнер: телеканал ICTV Стрчка знята укранським режисером Михайлом ллнком за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни, переда кореспондент Льввського порталу. – Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Також в епзодах зграли роль дти Пилипа ллнка. Державне агентство Украни з питань кно видлило на виробництво Толоки 14 млн 196 тис гривень. На велик екрани виходить виходить “Толока” — укранське сторичне кно про те, чому наша хата нколи не з краю. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату!
Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського.