Нагадамо, до цього часу в мськй рад Тернополя обцяють модернзувати обладнання в “Палац кно”, аби мстяни мали змогу вдвдувати стрчки, як виходять в прокат.Псля презентац нового трейлеру з'явився також офцйний постер фльму Михайла ллнка "Толока" за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост".
Для завершення фльму “Толока” браку 2 мльйони гривень – саме цю суму команда збиратиме на платформ “Спльнкошт” (https://biggggidea. Тож у нас було 26 спецальних допрем'рних показв… Бйцям фльм надзвичайно сподобався. Важко розлучатися з фльмом, який забрав у мене стльки рокв. Тод ця розмова настльки вразила Михайла ллнка, що згодом стала основою сюжету для майбутнього фльму. У голов не встига виникнути асоцаця з картинкою. Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, – наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. ма дуже весняний вигляд Але полонений виявляться зовсм не братом, а коханим. Нагадамо, фльм “Панорама” покажуть на мжнародному фестивал у Карлових Варах.
Але все ж таки час будувати щось нше, мцне надйне, щоб не можна було спалити чи зруйнувати. Робочий момент зйомок нового фльму вдомого укранського режисера Михайла ллнка Толока в Нацональному музе народно архтектури та побуту Украни у Пирогов, в ввторок, 26 лютого 2013 р. Тому для мене захисники Украни – не чуж люди. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв. Мар'нка, м.
Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось жартома запропонував навчити й мене. Один приклад: укранський анмацйний фльм Йшов трамвай 9 (10 хв. Для мене Толока почалася давно – шстдесят сьомого року в сел Бучак пд час зйомок фльму Юря ллнка Вечр напередодн вана Купала.
— Ця тенденця очевидна. Варто згадати реплки одного з телевзйних каналв, коли пролунало, що укранська мова взагал не пристосована до серйозних тем. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. Зараз побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що будуть знмати фльми росйською мовою, у фльмах гратимуть росйськ актори. Це у нас вже було закнчилося це дуже погано — ми ледь не втратили власне кно.