Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Було багато хлопцв, на яких я дивився щоразу думав – герой. А коли починали працювати, то помчав внутршн, чи то самоустановка така, чи то пдштовхували: вс вмли грати розгублених, невпевнених, самозабутих. Зовн – це герой голлвудського фльму, а звички – провнцйного та невпевненого. Повертаючись до нових фльмв: геро з’являються, наприклад, у “Кборгах”. До реч, дуже хороший хлопець викону головну роль у “Пекельнй хоругв”. У мене вс запитують: “Ти справд похвалив фльм?”. Так, я похвалив. не тльки його: я ходжу нараз в кно. До попкорну ще не дйшов, але в ньому нчого страшного нема (смться).
Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. Зйомки вдновилися, водночас под розгорталися свом ладом, а под ц – драматичн. Вулиц цього села того лта сам перетворилися на толоку, ти не мг витягти ноги з глини перейти через вулицю, щоб дстатися до Грецького горха, як ти його тод називав. А глядач, як побачили фльм на до прем'рному показ у всеукранському тур, в соцмережах пишуть, що це нацонально-патротичний сюрреалзм. З нагоди довгоочкувано прем’ри, ми збрали 5 цкавих фактв в цифрах про фльм. наш фльми, як зараз, будемо вдверт, не завжди збирають публку в кнотеатрах, але дуже важлив для кнематографчного процесу. Це зброя. хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк нби нормальний, здоровий. Потм зупинилися на лакончному - "Толока". , що становить 98% бюджету фльму.
Модерував захд Сергй Неретн, першим вн, звсно, запросив сказати вступне слово режисера стрчки Михайла ллнка. Один каже: Брате, Дана Царук, Укранський нтерес У березн 2019 року, перебуваючи у монтажно-тонувальному перод, проект взяв участь у семнар Лабораторя кномонтажу в Укран First Cut Lab. Також Марина Д'яконенко розповла про кайфов три тижн у Лос-Анджелес. Художник-постановник: Роман Адамович, Микола Кщук
Це був запас нашо мцност. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва. А ось нова голова Держкно Марина Кудерчук з чоловком Так, можна сказати, що там перебр, чи там. Став першим головою правлння Укрансько Кноакадем. — Так, ми планумо шукамо можливост, бо матерал, що не ввйшов у повну версю "Толоки", надзвичайно кношно якост.
Толока – це тамна зброя та стратегя виживання Украни. Це почалось ще до трипльських часв. Толока привчила людей до дност це залишилось в нашому генетичному код. Коли приходить бда, ми збирамось разом на Майдан та перемагамо, – розповда Михайло ллнко.