Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею. Емоцйност тзеру додав саундтрек – укранська народна псня Чорн очка у виконанн лдеру групи Мандри Сергя Фоменка.
це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. Одна з них – укранська хата. До здйснення сво мр про те, що картину покажуть у кнотеатрах, Михайло Герасимович йшов довгих 53 роки! Однак ще торк режисер з знмальною групою показав свою картину в понад 20 мстах селищах Донецько та Лугансько областей. Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес. Кинувши погляд у вкно, я знав, що слдом за мсточком через автомобльну трасу я побачу сльський цвинтар, цементний завод, ставок, село з церквою, паску, футбольне поле з козою, припнутою до ворт.
НА ГОЛОВНУЗакнчилось виробництво фльму-притч Михайла ллнка "Толока". Дистрибутор: компаня UFD Клкайте на зображення, щоб перейти до галере подивитися решту 20 кадрв. Мажорна тональнсть кнцвки вселя глядачам надю, що все ж таки укранцям вдасться розрвати коло трагедй, нарешт збудувати хату, яка простоть вки котру знову не доведеться вдбудовувати. Чому сюрреалстичний буревй пдняв вз з немовлятами, покрутив стрху з прив'язаною козою опустив додолу? Куляста блискавка, яку так намагаться зловити пацнт психлкарн Ломака – це символ ворогв Украни? Чи навпаки – попередження про небезпеку? Доки думаш, з'являться нший вдеоряд.
Фльм ма вийти в широкий укранський прокат 12 березня 2020 року. У фльм спльного виробництва вн виграв цей конкурс, знмальна група вже почала вкладати сво грош знмати у Болгар, аж раптом вони дзналися, що фльм зупинили. себе так само — у пастку мен, самоназви. Потрбно знайти баланс: багато укрансько лтератури, яка варта екранзац. Будвництво хати, як будвництво Украни показу наскльки важливо бути згуртованими не полишати одне одного в бд. Саме образ укрансько хати, яку впродовж нашо стор весь час намагаються знищити вороги й нш лиха, ключовою метафорою в картин. Тож я виршив зробити свою маленьку версю, - ззнаться вн. Це масштабне сторичне узагальнення охоплю 14 важливих подй в стор Украни. Тльки замсть рзнокольорових камнцв – хвилини столття.
У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Вн вже готовий.
КЕ: Толока онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися онлайн hd фiльм Толока дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися дивитися кно Толока дивитися фiльм Толока в hd якост Толока фiльм дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм Толока фiльм 2020 прем'ра фiльм и онлайн Толока 2020