Мен казали, що це жночий фльм. Тут у мене був шок: коли розпочалися зйомки, екранзацй Шевченка не було 50 рокв. Це поетичний шедевр, який записаний як полцейський протокол: що вдбулося, свдки, як чули й бачили. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, – наголосив засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.
Але я розумю, що у кожного своя доля. У центр картини зображена укранська хата, а саме процес створення – толока. — Що мате на уваз? За словами ллнка, допрем'рн покази фльму вже вдбулися в Литв, Туреччин, Болгар. А спогади вдомого на весь свт вана Миколайчука доповнили сюжет. Усм!
Серед цих фльмв я бачив дуже хорош надйн роботи. раптом брат каже: “В цй хат — стратегя виживання надя на майбутн. Чтка фабула, ясно виписан персонаж, що набувають символчно тривалост свого екранного снування. Прем’ра трейлеру вдбулася 11 грудня в рамках Зимового кноринку Одеського кнофестивалю. Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського. Добре в ц Катерини виходило прямо дивитися в оч ворогам. Головн рол в “Толоц” виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов. я возив з собою фрагменти незавершено “Толоки”.