Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3-го конкурсного вдбору Держкно. Вартсть стрчки – майже 28,4 мльйони гривень.
В не багато куплетв про те, що кохання не зупинити незручностями, ми знайдемо спосб й мсце один одного любити. Складно було б уявити цей захд без Олега Скрипки, Тепер стали вдом подробиц спльно нцативи: 7 грн з кожного квитка на Толоку перераховуватимуть Фонду. Давно. Якби не толока, не було б де й зустрти коханого.
Рука торкаться зачитаних до дрок сторнок. Я не знайшов окремо теми в кно. З 1994-го — кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно телебачення мен вана Карпенка-Карого. Це хн власн мена, а не яксь загальн — саме через персонфкацю приходить рятунок. За укранським звичам на толоц будували хату. От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”. Героня обця сво серце тому, хто визволить з невол коханого. — А як сприйняли картину за кордоном — у рамках Днв укранського кно? ось нарешт цьогорч укранський глядач зможе побачити картину на великому екран.
Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила. Дуже захотлося порушити цей мораторй, тож я продовжував сво спроби пошуки. Ма пригодницький жанр — дуже цнне й дороге для мене. сторичн постат захоплено граються в фльм вйнушками на театр вонних дй (ТВД). Найдивнше те, що толока – це ункальна, переможна система укранського самопорятунку. з кожного проданого квитка на фльм Толока 7 гривень перераховуватимуть на допомогу для укрансько арм. Чути, що актор не волод укранською мовою… Хотв би я побачити француза, який не волод настльки французькою; або польського, росйського актора. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата.
Що може радикально змнити життя укранцв? Одна з вдповдей уже означена вище: помняти саму флософю життя. Не Толокою диною, не хатою-мазанкою ( варто нарешт поховати, що й вдбуваться в одному з епзодв, ндивдуальною каптальною забудовою, розрахованою на десятилття...) Тльки ж для цього треба мати матеральний каптал, ресурс, а де його взяти?