Катерина могла бути двчинкою, сусдкою, закоханою в нього, готова вддати все, щоб повернувся, а вн не зна, що вона його коха. Це могла бути наречена, дружина, вдовиця, яка поклала око захотла видного хлопця пристосувати до господарства – Шевченко не уточню.
Сьогодн негативного значення у нас набуло словосполучення укранське кно. Але потм на Катерину чека багато випробувань, як будуть знищувати хату. Прем’ра фльму в Укран запланована на березень наступного року – до 200-рччя Тараса Шевченка. 12 хатин змнила героня фльму Катерина. Кожне випробування руйну хату головно герон. Вышел первый трейлер большого украинского долгостроя Толока от режиссера и сценариста Михаила Ильенко, решившего снять амбициозную аллегорию о многовековой многострадальной украинской истории на основе поэмы Тараса Шевченко Катерина. Його музика звучить у фльмах Бертолучч та Дзефрелл, – каже вн.
— Бачив, яка велика робота виконувалася до 3- — 4- години дня. Це т реч, як пов'язан з вдродженнями нашо нац", - додав Бенюк. У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол. Режисер почав свй творчий шлях ще у 1975 роц, й багато дей фльмв зародилися у автора у перод 60-70-х рокв минулого столття, але через нюанси з радянською владою, вдклалися на потм. Але головне - толока. НА ГОЛОВНУЗакнчилось виробництво фльму-притч Михайла ллнка "Толока".
Це боротьба за виживання, за рдну домвку, яку постйно руйну ворог. Зйомки стрчки почались у 2013 роц, проте роботу над нею вимушен були зупинити, вдзнявши половину матералу. — Сподваюсь, що фльм сподобаться глядачев. Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. А режисер Сергй Шляхтюк розповв Знай. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98 вдсоткв вд загально вартост виробництва. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю. У кожного – свом. Тарас Григорович не вказав, як довго шукали? дозволив мен пофантазувати трохи.
Кнопрокт Толока став одним з переможцв конкурсного вдбору Держкно. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва.