Трагедя в Польщ: 20-рчний хлопець з Пдгаччини розбився на автомобл…У дн шанування Великого Кобзаря у прокат виходить нова укранська повнометражна картина, створена за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост....
Чекати поки хтось вдвою перемогу, а потм розповдати про вйну… Добре, дай Боже це, але чи не краще зробити свй внесок в перемогу, не дуже комплексувати? Оц зайв комплекси, що це спекуляця, пафос, а ще, не дай Боже, патротизм – це взагал якесь прокляття зараз. Читайте також: Найочкуванш укранськ фльми 2020 рокуДовгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня. Найвдомш режисерськ роботи М. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Одна з них – укранська хата. Але та робота була, як казка, — творча атмосфера, оч горли. Це важливо, в цьому велика заслуга фльму. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл.
Дуже радий, що виникла пауза, бо ми змогли не просто пролюструвати врш Шевченка, а наповнити його тим змстом, свдками учасниками якого ми , – наголосив Михайло ллнко. Власне толока — це коли вс разом босонж товчуть — товчуться на одному мсц (party), щоб як слд перемшати вс згадан компоненти, з яких зводиться традицйний укранський дм — хата (hata). я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв. Але, герой з’являтися почав. "Украна перевантажена чужи мфами, потрбно зробити контрмфи. Так було майже з кожним мом фльмом: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм, а що ви принесли тепер? "Фучжоу"… Що це таке, для чого, кому?" ллнко Михайло найбльш вдомий фльмами ТойХтоПройшовКрзьВогонь, Фучжоу. на Майдан — толока, добровольц толокою дуть захищати Украну вд росйсько агрес, волонтери толокою м допомагають.
Тльки 2018 року стрчка отримала дофнансування. Була можливсть посплкуватися, показати, возили з собою апаратуру. А що було робити лтописцю? Не бгати ж йому шляхами стор в пошуках фактв. Робили толокою. — Дйсно, друга моя служба була за моблзацю.
НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо.