— Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства, -ззнався засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. — Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали учать в сторичних подях у будь-який спосб — то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужим. саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати.
До екранзац не дйшло – невдовз ван помер. У кно грашки допомагають розв’язати технчн та фнансов проблеми, але не тльки. Пд час одного з ворожих набгв татари полонили Василя та вдвезли до Криму. НЕТ, опублкований вн на сторнц фонду "Повернись живим" у соцмереж. Завтра (12 березня) у широкий прокат виходить укранська стрчка Толока режисера Михайла ллнка, картина за мотивами балади Тараса Шевченка. У кожному з цих фльмв репетиця “Толоки”.
А от Василь Кухарський блискуче зграв Семена Босого. Хати, яка руйнуться з кожним сторичним катаклзмом вдбудовуться знову. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, який почав знматися у фльм. Толока збираться. Коли бда - збираються на Майдан разом перемагають. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Уявть соб цю ситуацю. ua розповв режисер Михайло ллнко. Як зазначають творц, фльм 400-рчною подорожжю хати Катерини просторами ризикованого землеробства за умов, несумсних з життям, у пошуках тамниц толоки.
Така доля час вд часу переслду багато кого. За сюжетом фльму, чекати "брата" й доведеться не одне столття. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Працювати з нами погодився вропейський композитор Влад Алесо, володар Золотого глобусу. вона да шанс на життя.
Одна з особливостей майбутнього фльму – це саундтрек, над створенням якого працюватиме не лише Сергй Фоменко, зауважу продюсер Пилип ллнко. Працювати з нами погодився вропейський композитор Влад Алесо, володар Золотого глобусу. Його музика звучить у фльмах Бертолучч та Дзефрелл, – каже вн.