Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму.
Як це робите Ви? Метафорами, символами, знаками та образами просякнутий кожнснький кадр. Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Один приклад: укранський анмацйний фльм Йшов трамвай 9 (10 хв. ось нарешт останнй знмальний день. вижити будь-як, як та шевченквська Катерина!
Це, як ти розумш, дуже ускладню роботу над фльмом, але якщо подивитися не з позиц фльму, а ширше, то вдсутнсть нацонального кнематографа — одна з ознак нестабльност суспльства, яке знаходить грош тльки для полтично реклами за принципом сьогодн — на завтра, але не для побудови соцально перспективи сьогодн — надовго. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. — Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали учать в сторичних подях у будь-який спосб — то зможете вдчути, що вн про вас. Фльм хотли назвати Життя одн хати чи Побачити померти. — Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства, -ззнався засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! це не дивно. Головною геронею фльму - Катериною - стала актриса балерина ванна ллнко, на екран можна побачити також Дмитра Лнартовича, якого глядач впзнають за головною роллю у “Той, хто пройшов крзь вогонь”, вдомих акторв Богдана Бенюка, Сергя Романюка та нших. я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. Толоку пдтримали Державне агентство з питань кно та благодйн органзац.
Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Тепер я звернувся до найвдомшого експерта – до Тараса Шевченка, бо до кого ж ще звертатися, коли хочеш знмати про Украну? Але знову виходить не про це. Довдка. ллнко ззнався - йому не вриться, що це нарешт сталось. Врю, що цей фльм навчить нас багатьох мудрих речей. Врш Кобзаря фактично стовбуром сценарю стрчки, який оброста глочками укрансько стор, тривалстю у 400 останнх рокв.